Reserveren 

 
Ons hotel is open, maar ons restaurant is gesloten
Ons restaurant is voorlopig gesloten, maar ons terras is weer open vanaf 28 april 2021. Wilt u zeker zijn van uw plek? Vergeet dan niet om op tijd te reserveren.

Blijft u overnachten? Dan kunt u gebruikmaken van onze afhaal- en bezorgservice. Daarmee is het mogelijk om te genieten van ontbijt, lunch, diner en drankjes op uw hotelkamer. Let op! Er is een aangepaste menukaart. Zo kunt u zich nog steeds laten verwennen tijdens uw verblijf en genieten van alle comfort, maar dan net even anders dan u van ons gewend bent. Zo voldoen wij volledig aan alle richtlijnen van het RIVM om u een onbezorgd verblijf te garanderen.

 

 

Over Restaurant Kasteel ErensteinDineren in Kerkrade

Wilt u in alle luxe dineren en vorstelijke genieten? Kom dan naar Restaurant Kasteel Erenstein in Kerkrade. U kunt hier onder andere terecht voor een romantisch diner of voor een gezellig familiediner. Ook voor al uw feesten en partijen bent u hier aan het juiste adres.

HotelFletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

Nabij de Limburge stad Maastricht bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein. Het hotel is een authentieke carréhoeve uit het jaar 1713. Het hotel beschikt over 45 hotelkamers waarvan er een aantal een eigen dakterras hebben. Daarnaast zijn er een gezellige bar en lounge aanwezig in het hotel.

Bekijk de hotelwebsite

Foto's

ReserverenReserveer een tafel bij Restaurant Kasteel Erenstein

Door het maken van een reservering gaat u akkoord met de privacy statement van Fletcher Hotels.

 

Openingstijden

Dagelijks van 12:00 - 21:00 uur.

Routebeschrijving

Bepaal je route via Google Maps.

 

Parkeergelegenheid

Op het terrein van het restaurant is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Je kunt hier gratis gebruik van maken.

 

Contact

Kerkradersteenweg 4
6468 PA Kerkrade
045 - 546 13 33
info@kasteelerenstein.nl

Privacy Statement

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe arrangementen en laatste aanbiedingen / acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Hiermee gaat u akkoord met de privacy statement van Fletcher Hotels.