Reserveren


Over Restaurant Kasteel ErensteinDineren in Kerkrade

Wilt u in alle luxe dineren en vorstelijke genieten? Kom dan naar Restaurant Kasteel Erenstein in Kerkrade. U kunt hier onder andere terecht voor een romantisch diner of voor een gezellig familiediner. Ook voor al uw feesten en partijen bent u hier aan het juiste adres.

Vier de feestdagen in ons restaurantGeniet van culinaire gerechten en een gezellig samenzijn

Gezellig samenzijn met familie en vrienden, terwijl u genieten van heerlijk eten. Dat is waar de feestdagen voor staan! Daarom heten wij u tijdens de kerstdagen en op oudjaarsavond van harte welkom in ons sfeervolle restaurant.

Ook voor onze Chef-kok en de keukenbrigade zijn de feestdagen ‘the most wonderful time of the year’, want u verrassen met culinaire hoogstandjes tijdens de familie kerstbrunch en diners, dat doen zij maar al te graag! Vol trots presenteren wij onze feestelijke menu’s om onder het genot van een goed glas wijn samen van te genieten. Het worden feestdagen om niet snel meer te vergeten!

Sfeervolle familie kerstbrunch
Verrassende kerstdiners
Feestelijke oudejaarsdiners

HotelFletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

Nabij de Limburge stad Maastricht bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein. Het hotel is een authentieke carréhoeve uit het jaar 1713. Het hotel beschikt over 45 hotelkamers waarvan er een aantal een eigen dakterras hebben. Daarnaast zijn er een gezellige bar en lounge aanwezig in het hotel.

Bekijk de hotelwebsite

Foto's

ReserverenReserveer een tafel bij Restaurant Kasteel Erenstein

Door het maken van een reservering gaat u akkoord met de privacy statement van Fletcher Hotels.

 

Openingstijden

Dagelijks van 07:00 - 23:00 uur.

Routebeschrijving

Bepaal je route via Google Maps.

 

Parkeergelegenheid

Op het terrein van het restaurant is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Je kunt hier gratis gebruik van maken.

 

Contact

Kerkradersteenweg 4
6468 PA Kerkrade
045 - 546 13 33
info@kasteelerenstein.nl

Privacy Statement

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe arrangementen en laatste aanbiedingen / acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Hiermee gaat u akkoord met de privacy statement van Fletcher Hotels.