Acties bij Restaurant Kasteel Erenstein


Maandactie: Runderentrecôte

1 september 2020 - 31 oktober 2020

September en oktober staan bij ons in het teken van de runderentrecôte! Schuif aan en geniet van een gegrilde runderentrecôte (200 gram) geserveerd met bijpassende garnituur. Maak deze smaaksensatie compleet met een heerlijk glas DuCo wijn. Deze Cabernet Sauvignon-Carmenere heeft een sappige smaak met zachte tannine, hinten van kersen en combineert uitstekend met de gegrilde runderentrecôte.

Uiteraard kun je jouw culinaire maaltijd uitbreiden met andere overheerlijke drankjes en gerechten van de kaart. Reserveer een tafel online of bij de receptie!

3-gangen Wild Diner

15 oktober 2020 - 22 december 2020

Het traditionele Wildseizoen is in Nederland weer van start gegaan. Het culinaire seizoen voor wie houdt van volle en pure smaken, en waar de echte fijnproever smachtend naar uit kijkt. Tot 23 december 2020 kun je in ons restaurant komen genieten van smaakvolle wildgerechten. Laat je verrassen door de chef-kok met een overheerlijk 3-gangen Wild Diner.

Verrassende kerstdiners

24 december 2020 - 26 december 2020

Feestdagen zonder zorgen en met maximaal genieten: Schuif op kerstavond, Eerste Kerstdag of Tweede Kerstdag aan bij Fletcher Hotels voor culinaire diners of diner dansants. Kom samen genieten in één van onze gezellige restaurants, wij verwelkomen jullie graag.

Maak er een onvergetelijke Kerst van!

Sfeervolle familie kerstbrunch

25 december 2020 - 26 december 2020

Familie kerstbrunch
Lekker lang uitslapen en dan gezellig samen genieten van heerlijke lekkernijen, zoals croissants, verse broodjes, heerlijke salades, vers fruit en een feestelijke zoete afsluiter? Dat kan bij Fletcher! Laat je in een van onze restaurants, waar dan ook in het land, verrassen met een uitgebreide familie kerstbrunch op Eerste en Tweede Kerstdag.

Dat wordt genieten tijdens de feestdagen!

Smaakvol en feestelijk genieten op oudejaarsavond

31 december 2020

Culinair genieten op oudejaarsavond!
Het oude jaar feestelijk afsluiten met je partner, vrienden of familie? Dat kan bij Fletcher! Laat je verrassen met overheerlijke gerechten en een glas heerlijke Fletcher bubbels op meer dan 100 locaties in het gehele land. Samen genieten van culinaire gerechten en daarna toosten op het nieuwe jaar. Wat wil je nog meer?