Acties bij Restaurant Kasteel Erenstein


Babyshower borrel bij Fletcher Hotels

9 juni 2021 - 1 januari 2022

Wil jij een babyshower borrel organiseren? Bij Fletcher Hotels helpen we je graag met het organiseren van de perfecte babyshower! Met meer dan 100 locaties ben je verzekerd van een gezellige babyshower, of het nou op het strand of in een industriële kas is. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Babyshower High Tea bij Fletcher Hotels

9 juni 2021 - 1 januari 2022

Wil jij een babyshower high tea organiseren? Bij Fletcher Hotels helpen we je graag met het organiseren van de perfecte babyshower! Met meer dan 100 locaties ben je verzekerd van een gezellige babyshower, of het nou op het strand is of in een industriële kas. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Maand van de sliptong

16 augustus 2021 - 30 september 2021

De maanden augustus en september staan in het teken van de sliptong bij Fletcher! Schuif aan en geniet van twee in roomboter gebakken sliptongen geserveerd met remoulade saus, salade en ambachtelijke frites.

Uiteraard kunt u uw culinaire maaltijd uitbreiden met andere overheerlijke drankjes en gerechten van de kaart.

Reserveer een tafel online of bij de receptie!

Fletcher’s Special Wildstoof

1 oktober 2021 - 22 december 2021

Start het wildseizoen in ons restaurant en laat u verrassen met een heerlijke Wildstoof.

Serveersuggestie:
La Trappe Bockbier – een uitstekende herfstbock, ideaal bij wildgerechten.

3-gangen Wild Diner

1 oktober 2021 - 22 december 2021

Het traditionele Wildseizoen is in Nederland weer van start gegaan. Het culinaire seizoen voor wie houdt van volle en pure smaken en waar de echte fijnproever smachtend naar uit kijkt. Tot 22 december 2021 kunt u in ons restaurant komen genieten van smaakvolle wildgerechten. Geniet in ons restaurant van een heerlijk uitgebreid 3-gangen Wild Diner.

Verrassende kerstdiners

24 december 2021 - 26 december 2021

Smakelijke feestdagen!
Kerst staat in het teken van gezelligheid, samenzijn met familie en vrienden, maar vooral onbezorgd genieten! Daarom heten wij u tijdens de kerstdagen van harte welkom in onze sfeervolle restaurants. Onze koks en keukenbrigades zullen u en uw dierbaren verrassen met heerlijke gerechten die de smaakpapillen hemels zullen verwennen. Maak van de feestdagen een blijvende herinnering.

Sfeervolle familie kerstbrunch

25 december 2021 - 26 december 2021

Familie kerstbrunch
Lekker lang uitslapen en dan gezellig samen genieten van heerlijke lekkernijen, zoals croissants, verse broodjes, heerlijke salades, vers fruit en een feestelijke zoete afsluiter? Dat kan bij Fletcher! Laat u in een van onze restaurants, waar dan ook in het land, verrassen met een uitgebreide familie kerstbrunch op Eerste en Tweede Kerstdag.

Smaakvol en feestelijk genieten op oudejaarsavond

31 december 2021

Culinair genieten op oudjaarsavond!
Het oude jaar feestelijk afsluiten met uw partner, vrienden of familie? Dat kan bij Fletcher! Laat u verrassen met overheerlijke gerechten en een glas heerlijke Fletcher bubbels op meer dan 100 locaties in het gehele land. Samen genieten van culinaire gerechten en daarna toosten op het nieuwe jaar. Wat willen jullie nog meer?